• انتشار: 1404/10/28 - 09:44
  • تعداد بازدید: 1735
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تمدید مهلت نوبت‌گیری برنامه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان تا پایان بهمن

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تمدید مهلت نوبت‌گیری برنامه سنجش بدو ورود به دبستان تا پایان بهمن خبر داد.

13348.mp3 تمدید مهلت نوبت‌گیری برنامه سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان تا پایان بهمن

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سالار قاسمی گفت: تاکنون حدود ۶۰۰ هزار نوآموز در بیش از ۸۵۰ مرکز سنجش سراسر کشور غربالگری و سنجش شده‌اند.

به گفته رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، سنجش نقش مؤثری در تشخیص به‌موقع وضع رشد و آمادگی تحصیلی کودکان دارد و پیگیری آن از طرف والدین امری ضروری است.

سالار قاسمی با بیان اینکه ۲۷ مرکز سنجش در تهران آماده پذیرش نوآموزان است، افزود: غربالگری برای نوآموزان بدو ورود به پایه اولی است که شش سال آنها تمام شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امسال طی توافقی که با سازمان تعلیم و تربیت کودک صورت گرفت، مقرر شد بخشی از دانش‌آموزان ۴ سال به بعد نیز غربالگری شوند، اما چیزی که تاکنون انجام شده تمرکز بر نوآموزان بدو ورود به دبستان بوده ولی این فرایند در دست انجام است تا امکان مداخله زودتر مهیا شود.

قاسمی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۱۸۰ هزار نوآموز سنجش شوند. والدین می‌توانند با مراجعه به سامانه سیرت به نشانی Sirat ۲.medu.ir و انتخاب نقش «والدین»، برای نوبت‌گیری در نزدیک‌ترین مرکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به‌هنگام رشدی تربیتی اقدام کنند.

  • گروه خبری : اسلایدر,اخبار ,اخبار ریاست
  • کد خبر : 13348
کلمات کلیدی
راضیه آخوندی

راضیه آخوندی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید